Szeretnéd azonnal elkezdeni? Olvasd el példákat:

  • Élő közvetítés létrehozása
  • Rögzített videó létrehozása

A ReverseTicket csapata részese a #jegymindenkiért összefogásnak. Létrehoztunk egy videóközvetítő felületet, melynek segítségével az előadások, koncertek, kreatív tartalmak online formában tekinthetők meg.

Hogyan működik?

Mi a jegyvásárlást biztosítjuk. Az események és jegytípusok létrehozása ugyanúgy működik, mint korábban, azzal a különbséggel, hogy a vásárlók nem QR kódos jegyet kapnak, hanem egy linket, melyen a videót nézhetik, és chatelhetnek mellette.

Azt is biztosítjuk, hogy egy linkkel (jeggyel) egyszerre csak egy felhasználó nézhesse a videót vagy közvetítést.

Hogyan kerül fel a videó?

Ehhez bármely, már jól működő videós szolgáltatót használhatjátok.

Rögzített videók esetén ajánljuk a Vimeo-t, melynek havi 12$-os alapcsomagja is megfelelő. Sőt, kis produkcióknak lehetőséget biztosítunk, hogy ingyen használják a mi Vimeo fiókunkat.

Élő közvetítések esetén használható bármely beágyazható videószolgáltató.
Néhány szolgáltató árait itt találjátok:

Miért nem YouTube?

Mert nem engedi a videó beágyazásának korlátozását: így bárki könnyen megoszthatja azt, így értelmetlenné teszi a jegyvásárlást.

Segítség

Ha stream szolgáltató választásában, vagy a jegyértékesítés beállításában van szükségetek segítségre, keressetek bátran a +36 20 409 1668 számon, vagy a [email protected] címen! Szívesen végigvezetlek titeket a folyamaton.

Ha az előadás összeállításával kapcsolatban vannak általános kérdéseitek, keressétek Mikit a Giventtől a [email protected] címen!

Ha pedig a videó rögzítésében, vagy akár többkamerás élő közvetítés összeállításában van szükségetek segítségre, keressétek Balázst az Etherno Studiotól az [email protected] címen!