Mi ez az egész?

A ReverseTicket a jegyvásárlás legjobb módja. Ha egy esemény valószínű, hogy teltházas lesz, felhasználók ezrei egyszerre próbálnak jegyhez jutni, megrohamozzák az értékesítő weboldalakat, melyek összeomlanak. A ReverseTicket folyamatos fordított aukció segítségével oldja meg az összes problémát egyszerre.

Hogyan működik a folyamatos fordított aukció?

A szervező létrehoz egy aukciót. Az ár nagyon magasról indul, de folyamatosan csökken. Amikor úgy érzed, hogy ezt az árat már kifizetnéd a jegyért, akkor nyomd meg a “Megveszem!” gombot. Még nem vonunk le pénzt a kártyádról, és az aukció folytatódik. Amikor valaki az utolsó jegyet is megveszi, minden korábbi vevőtől csak az utolsó, legalacsonyabb árat vonjuk le. Így meg tudod venni a jegyeidet problémamentesen, a lehető legalacsonyabb áron, amit a piaci viszonyok megengednek.

Miért éri meg a vevőnek?

Mert így nem éri meg a jegyüzéreknek előre sok jegyet felvásárolni. Így ha valaki tényleg részt szeretne venni a rendezvényen, akkor van rá lehetősége. Valamint, a nagy roham miatt összeomló, lassú jegyeladó oldalakkal sem kell szenvedni.

Miért éri meg az eladónak?

Azt a pénzt, amit eddig a jegyüzérek kerestek meg, mostantól te fogod. Eközben pedig a vásárlóidnak sem kell túlterhelt oldalakon szenvedniük, aztán facebookon téged, vagy a jegyeladó partneredet sem szidják. Több pénz, elégedettebb vásárlók: kell ennél több?

Miért nem azt az árat fizeti a vevő, amit amúgy is elfogadott?

Mert úgy nem oldódna meg a probléma: a versenyhelyzet még nagyobb, a vevők pedig elégedetlenebbek lennének. Persze jelenthetne több pénzt az eladónak, de nem lenne korrekt. Az a rendszer lényege, hogy a Marshall-kereszt közepét találja meg tökéletesen, így beállítva az ideális eladási árat.

Mi van, ha nem lesz teltházas az esemény?

Akkor az aukció végén a minimálárra zár le a rendszer. Ezután a helyszínen a szervező még árulhat jegyeket. Így is tökéletesen működik minden, de a rendszer előnye nincs kihasználva: így pont ugyanolyan, mint bármely más jegyértékesítő oldal.

Hogyan működik a jegyvásárlás?

Hogyha az oldalon látott aktuális árat már kifizetnéd a jegyért, nyomd meg a megveszem gombot! Ezután a Barion segítségével a pénzt zároljuk a kártyádon: ez a maximum, amit fizethetsz, de a végösszeg valószínűleg jóval kevesebb lesz. Amint az utolsó jegy is elfogyott, az aukciót lezárjuk, ekkor vonjuk le a végösszeget a kártyádról, és mailben küldjük a jegyeidet és a számlát. Ezeket eléred itt az oldalon, a "Jegyeim" menüpontban is.

Hogyan működik a jegyeladás?

Hozz létre egy eseményt, benne pedig aukciókat (jegytípusokat) a szervezői menüben. Ha bármi kérdés felmerül, keress minket bátran az elérhetőségeinken.

Hogyan működik a számlázás?

Vásárlóknak automatikusan kiállítjuk a számlát, mely egyből letölthető. Eladóknak kézzel, egy aukció lezárása után állítunk ki számlát a szolgáltatási díjról, valamint kérjük, hogy ti is állítsatok ki nekünk a jegyek teljes áráról. A két számla különbözetét banki átutalással, vagy barionon egyenlítjük ki, 5 munkanapon belül.

Hogyan kapom meg a jegyeimet?

Az aukció lezárása után emailben, de az oldalon is eléred. Kérjük védd a környezetet, ne nyomtasd ki, mert a telefonodon is bemutathatod!

Hogyan működik a beléptetés?

Vásárlóknak: Csak mutasd be a QR kódot. Egy jegy egyszer felhasználható, csak az első leolvasás érvényes.
Eladóknak: Az esemény szerkesztőoldalának alján találsz egy QR kódot. Ezt olvasd be a mobiloddal, és lépj a benne található linkre. Innentől a jegyeket tudod vele ellenőrizni.

Honnan tudom, hogy biztonságos az egész?

Nem kapunk meg soha kártyaadatokat, azokat a Barion kezeli, amely biztonságos, engedéllyel rendelkező pénzügyi szolgáltató. Az éles rendszerben eseményeket csak valós rendezvényszervezők hozhatnak létre, őket személyesen ellenőrizzük.